امین تجارت

روش ها و ترفندهای واردات کم هزینه کالا چیست؟

روش ها و ترفندهای واردات کم هزینه کالا

شناخت روش ها و ترفندهای واردات کم هزینه انواع کالاها برای تجار و بازرگانان اهمیت دارد. علاوه بر آن کاهش هزینه های واردات و ترخیص می تواند به تجار در کسب سود بیشتر کمک نماید. از این رو شرکت امین تجارت توسکا با روش ها و ترفندهای واردات کم هزینه و با چندین سال سابقه درخشان و بهره گیری از متخصصین مجرب می تواند کمک کند تا مسیر یک تجارت پر سود را هموارتر و آسان تر طی نمایید. با ما همراه باشید.

راه های یک تجارت پر سود و کم هزینه

برای داشتن یک تجارت پر سود همواره روش هایی وجود دارد که می توان از آن استفاده کرده و سرمایه خود را افزایش و هزینه را کاهش داد. تجارت بین المللی راه پر پیچ و خمی دارد. بنابراین اطلاعات و آگاهی دقیق از هریک از مراحل آن به ویژه در زمینه واردات و ترخیص کالا می تواند فرد تاجر را از مشکلات احتمالی که بر سر راه وی وجود دارند آگاه نموده و در نتیجه وی برای رفع آنها اقدامات پیشگیرانه انجام دهد.

به طور کلی برای تجارت و واردات کالا، انتخاب کشوری که قصد خرید کالا از آنجا دارید، مهم است. زیرا مدیریت هزینه های واردات و ترخیص، نقش اساسی را در کاهش هزینه و سود بیشتر دارد. بنابراین بهتر است اگر به عنوان یک تاجر تازه کار در حوزه واردات و تجارت بین المللی وارد شده و سرمایه کمی هم دارید، ابتدا برای واردات کالا از کشورهایی شروع کنید که هزینه های حمل و نقل آنها پایین تر از سایر کشورها است.

همچنین برای شروع واردات اخذ مجوز و مدارک لازم از داخل کشور الزامیست، که برای این کار نیز نیاز به پرداخت هزینه می باشد. بنابراین دریافت مشاوره و همکاری با شرکت های بازرگانی معتبر می تواند علاوه بر کاهش هزینه ها به شما کمک کند تا در سریع ترین زمان ممکن کالای وارداتی خود را سفارش و وارد کشور کنید.

روش های کاهش هزینه های واردات

یکی از مواردی که در روش ها و ترفندهای واردات کم هزینه مهم استو هر تاجر و فرد بازرگانی باید به آن توجه کند، در اختیار داشتن گواهینامه یا کارت بازرگانی است. در این زمینه استفاده از کارت بازرگانی دیگران می تواند در کاهش هزینه های تجارت به شما کمک کند.

در همین ارتباط شرکت بازرگانی امین تجارت توسکا با دارا بودن گواهینامه معتبر بین المللی بازرگانی در زمینه واردات و ترخیص کالا، شما عزیزان را در هر مرحله از تجارتی که دارید یاری خواهد کرد. همان طور که در بالا هم اشاره کردیم برای تجارت در حوزه واردات باید چند مرحله اساسی طی شود. اولین مرحله از روش ها و ترفندهای واردات کم هزینه، دریافت مجوز و مدارک لازم از سازمان های ذیربط می باشد.

بهتر است قبل از آنکه نسبت به دریافت مجوز اقدام کنید، کالایی را انتخاب نمایید که بتوانید با توجه به سرمایه ای که در اختیار دارید آن را وارد کشور کنید. به عنوان مثال اگر شما کالایی را برای واردات انتخاب کنید که هزینه های آن زیاد و دارای قیمت بالایی باشد، هزینه های شما نیز افزایش خواهد یافت. از طرفی به دلیل سرمایه کم ممکن است، نتوانید از عهده هزینه های حمل و ترخیص آن برآمده و در گرفتن مجوز نیز دچار مشکل خواهید شد.

کدام کشورها برای واردات کم هزینه مناسب تر هستند؟

برای افرادی که قصد تجارت با سرمایه کم و سود بیشتر دارند و نیز افراد مبتدی در حوزه واردات، پیشنهاد می کنیم تا از کشورهای همسایه به ویژه ترکیه، چین، روسیه، دبی و … اقدام کنید. این کشورها به دلیل همسایگی جغرافیایی و با دارا بودن قوانین گمرکی خاص و آسان تر، برای واردات کالا با هزینه کم مناسب تر هستند. با وارد کردن کالا از هر یک از این کشورها در هزینه های حمل و نقل صرفه جویی شده و شما می توانید با توجه به هر کدام از روش های انتقال زمینی، هوایی و یا دریایی بهترین روش با حداقل هزینه را برای حمل کالای خود انتخاب کنید.

خرید و واردات کم هزینه از چین

خرید محصول و واردات از چین یکی از روش ها و ترفندهای واردات کم هزینه کالا است. چین یکی از کشورهایی است که انواع کالاها در بازارهای آن موجود است. از طرفی جنس چینی ارزان بوده و می توان از این طریق هزینه های خرید را کاهش داد. اما انتخاب کالا و تامین کننده کالا یکی از نکاتی است که باید به هنگام خرید کالا و واردات از چین به آن دقت و توجه لازم را داشت. زیرا ممکن است تولید کنندگان و تامین کنندگان یک کالا قیمت های متفاوتی را پیشنهاد دهند، که همواره باید بهترین کالا به لحاظ کیفیت و نیز قیمت مناسب را برگزید. در این صورت است که می توان کالای ارزان قیمت چینی را با سود عالی در بازار داخل عرضه و به فروش رساند.

خرید و واردات کم هزینه از دبی

واردات از دبی یکی دیگر از روش ها و ترفندهای واردات کم هزینه به کشور است. دبی نیز یکی از همسایه های جنوبی ایران است که واردات کالا از آن می تواند برای تجار کم هزینه و همراه با کسب سود زیاد باشد. یکی از دلایل ویژه برای خرید کالا از دبی این است که برای ترخیص کالا از دبی حق گمرکی پرداخت نمی شود و شما می توانید از این طریق در پرداخت هزینه های خود صرفه جویی نمایید. از طرفی مسافت برای واردات از دبی کم می باشد که همین موضوع باعث می شود تا اجناس خریداری شده از دبی با روش ارزان وارد شود. بنابراین شما می توانید از کالاهای خود را از دبی از طریق حمل و نقل با لنج و یا کشتی های باری غیر مسافربری انجام دهید که هزینه کمتری نسبت به سایر روش های حمل بار از طریق هوایی و یا زمینی و غیره دارد.

شناخت پر سودترین کالاهای وارداتی

علاوه بر اینکه دانستن مبدا کالاهای وارداتی در تجارت پر سود و کم هزینه موثر است. شناخت پر سودترین کالاهای وارداتی نیز می تواند در جبران کردن هزینه های واردات و ترخیص کالا مفید و تاثیر گذار باشد. این مسأله هم می تواند به عنوان یکی از روش ها و ترفندهای واردات کم هزینه کالا محسوب شود. اغلب شرکت های وارد کننده کالا از طریق تشخیص و شناخت کالاهای پر سود وارداتی توانسته اند تجارت موفقی را داشته و از سود حاصله برای سرمایه گذاری بیشتر استفاده کنند.

بنابراین با توجه به شرایط اقتصادی کشور و نیاز بازار و مردم باید نسبت به واردات کالاهای پر سود اقدام کنید. در غیر این صورت علاوه بر پرداخت هزینه های هنگفت متحمل ضرر و زیان مالی نیز بوده و سرمایه اولیه خود را نیز از دست خواهید داد.

از این رو با توجه به اینکه کشور ما تحت تاثیر تحریم های سختی است، باید نسبت به واردات کالاهای پر سود هوشمندانه تر اقدام نمایید. از آنجایی که روز به روز دنیای اینترنت و فضای مجازی رو به ترقی و پیشرفت می باشد، بنابراین واردات امکانات و تجهیزات مربوط به این صنعت و یا هر چیزی که به این حوزه مرتبط بوده مانند انواع مدل ساعت های هوشمند و یا گوشی های مدل جدید و غیره می تواند انتخاب خوبی برای واردات پر سود باشد.

پر سودترین کالاهای وارداتی و ویژگی های آنها

همان طور که گفته شد پر سودترین کالاهای وارداتی با توجه به نیاز جامعه و در هر فصل متغیر می باشند. به عنوان مثال نمی توان در فصل پاییز کالاهایی را وارد کرد که در فصل تابستان مورد نیاز هستند. همچنین شما نمی توانید برخی از کالاهای وارداتی که در سال قبل پر سود بوده را نیز امسال وارد کنید. زیرا که کالاها با توجه به نیاز و هدف بازار تولید می شوند و این نیازها تنوع و گستردگی کالاها را همه ساله دستخوش تغییرات می کند.

منظور از کالاهای پر سود صرفا این نیست که بازار فروش خوبی داشته باشند. بلکه هزینه های حمل و نقل و انبارداری و سایر موارد را نیز باید برای انتخاب کالاهای پر سود در نظر داشت. از این رو نمی توان کالاهایی که هزینه انبار زیادی دارند و هزینه ترخیص آنها زیاد است را جزو کالاهای پر سود دانست. از طرفی نمی توان با وارد کردن کالاهای مشابه برندهای معروف سود زیادی را از این طریق کسب نمود. زیرا افراد همواره تمایل دارند تا کالای اصل را خریداری کنند.

از ویژگی های کالای پرسود این است که باید به لحاظ اقتصادی قیمت آن به صرفه بوده و طرفداران زیادی را در بازار داخلی داشته باشد. بنابراین یک کالای وارداتی زمانی پرسود شناخته می شود که به لحاظ هزینه ها از توجیه اقتصادی خوبی برخوردار بوده و قیمت آن مناسب باشد.

یک دیگر از روش ها و ترفندهای واردات کم هزینه کالا این است که کالاهای پرسود را نباید از میان کالاهای تازه مد انتخاب نمود. البته نباید اهمیت کالاهای تازه مد را نادیده گرفت، اما این کالاها در کشور ما طرفداران کمی دارد. بنابراین برای یک تجارت پرسود و کم هزینه از راه واردات باید کالاهایی را انتخاب کنید که عامه پسند نیز بوده و از فروش خوبی برخوردار باشد.

برخی از کالاهای پرسود وارداتی

با اینکه بازار انواع لب تاپ، گوشی های همراه و تبلت های گوشی و این قبیل کالاها در ایران بسیار داغ است. اما همان طور که گفته شد باید در انتخاب این کالاها دقت نمود. زیرا که عدم انتخاب درست کشور مورد نظر برای خرید کالا و یا هزینه هایی که در پی آن صاحب کالا متحمل ضرر شود، به هیچ وجه توجیه اقتصادی ندارد.

همچنین می توان با وارد کردن انواع لوازم آرایش و تجهیزات مربوط به مراقبت پوست سود زیادی را کسب کرد. زیرا که این محصولات همواره از گذشته تا به امروز جزو کالاهای پر فروش بوده و برای تجارت شما پرسود هستند.

از محصولات دیگر که جزو کالاهای پرسود وارداتی به لحاظ فروش زیاد می توان آن را به حساب آورد، انواع لوازم جانبی گوشی موبایل و قطعات کامپیوتری است. زیرا که افراد در کشور ما به دلایل مختلف اقتصادی بیشتر آنکه تمایل به خرید گوشی و یا لب تاب جدید داشته باشند، همیشه تعمیرات گوشی و لب تاب خود را ترجیح می دهند.

اشتراک گذاری

کاربر گرامی اگر از محتوا موجود در این صفحه خوشتان آمده است می توانید توسط دکمه های زیر آن را با دوستان خود در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

فیسبوک
توئیتر
لینکداین
واتساپ
تلگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *